25 квітня 2024, четвер

Дівчинка з Кіровоградщини увійшла в число переможців всеукраїнського конкурсу “Мрії про Україну”

Аня Лисенко із села Чемерпіль Гайворонського району увійшла до числа переможців Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Мрії про Україну: дитячий погляд», організаторами якого виступили Фонд Миколи Томенка «Рідна Країна» та Національна бібліотека України для дітей. Потрапити у фінал було непросто. Адже на Всеукраїнський конкурс надійшло 346 творчих робіт, автори яких – діти віком від 10 до 16 років з усіх областей України. Головне журі визначило 18 найкращих творів у номінаціях «проза», «поезія», «малюнок». За вірші «Моя Україна», «Моя мрія» Аня посіла ІІ місце у номінації «Поетичні твори» (вікова категорія 10-12 років). 
У дівчинки залишились незабутні враження від церемонії нагородження та  багатьох цікавих заходів, які відбулися у Національній бібліотеці України для дітей (м.Київ). 
Обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г. Шевченка, організаторка конкурсу в області, щиро вітає Аню і зичить їй успіхів у творчості і навчанні. Хай мрії усіх учасників конкурсу про мирне і щасливе майбутнє України збудуться! 
 

Дівчинка з Кіровоградщини увійшла в число переможців всеукраїнського конкурсу “Мрії про Україну”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований