03 травня 2024, п’ятниця

Діти учасників АТО з Кіровоградщини відпочивали в таборі “Кузня Уніж”

Діти учасників АТО з Кіровоградщини провели чудові канікули в дитячому таборі "Кузня Уніж". Про це на своїй сторінці у Facebook написала волонтер Наталія Салімова, передає Златопіль.
Ну ось нарешті дісталася до мережі інтернет, ноутбуку!Та маю можливість прозвітувати про все, що відбувалося близько двох тижнів!
Перш за все від іменні батьків та малечі, яка 10 днів мала змогу відпочити в дитячому спортивному таборі Уніж, хочу подякувати Го "Служба соціального захисту НВР Правий Сектор"
та хутір "Кузня Уніж" за таку чудову подаровану можливість для дітей з родин учасників бойових дій!
Звісно, перші дні це були одні суцільні переживання батьків, які передавалися і малечі. Та згодом все налагодилося! Малеча повернулася з купую нових знань та умінь, яскравих вражень (мені самій вже цікаво, хто такий друг Ведмідь)! А як для мене, то саме головне, з табору малеча привезла милозвучну, солов'їну нашу українську мову! – написала Салімова.
[widgetkit id=1259]
Волонтерка подякувала Анні Демід за організацію відпочинку дітей, голові Кіровоградської обласної ради Олександру Чорноіваненку, який взяв на себе питання організації транспорту та безпеки в дорозі дітей та інні Дяченко, яка "на десять днів стала мамою цих дітей".
Anna Demid і команда, величезне Вам дякуємо за організацію відпочинку, турботу, піклування, тепло, яке Ви дарували нашим юним кропивниччан!!!
Малеча мала змогу поїхати і відпочити, завдячуючи Олександр Чорноіваненко. Олександр Анатолійович, повністю взяв на себе вирішення питання, щодо організації трансферу, забезпечення безпеки в дорозі. Жодного разу, коли питання стосувалося дітей, Олександр Анатолійович, не залишався осторонь! Дякуємо Вам за підтримку, співпрацю та порозуміння!
Інна Дяченко, на 10 днів, ти стала мамою для 23 дітей!Надійний та відданий волонтер!
Колекція фото в мене не багата, але багата колекція приємних спогадів учасників табору та позитивних відгуків батьків. – написала волонтер.
Діти учасників АТО з Кіровоградщини відпочивали в таборі “Кузня Уніж”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований