21 травня 2024, вівторок

У Кропивницькому презентували результати проекту “Сила життя”

Майже рік роботи команди волонтерів, журналістів та психологів реалізувались у два повноцінні проекти – друковану збірку історій учасників АТО та 3 відеороликів подібної тематики. 
До створення даних продуктів долучились спіававтори проекту – громадський активіст та журналіст Вікторія Семененко, керівник Центру надання допомоги учасникам АТО Знам’янського району Володимир Мухуров, координатор Центру медико-психологічної реабілітації КОМПАС Анна Колева, а також автори текстів до збірки, журналісти Жанна Петрович та Олена Сідорова.
Презентація збірки та відеороликів відбулась у приміщенні Обласного госпіталю для ветеранів війни де, традиційно присутніх зустрічав головлікар закладу Генадій Сябренко. 
"Сьогодні я гість у власному госпіталі, однак радію тому, адже сьогодні ми презентуємо не просто видання ми презентуємо героїзм у чистому вигляді", – звернувся до присутніх Сябренко.
З привітальним словом до гостей заходу звернулись також єпископ Марк, волонтер Вадим Нікітіним, обласний військовий комісар Ярослав Кучер, а також матір одного з героїв збірки, бійця 17-го батальйону Сергія Ципарського, Людмила Іванівна. 
"Хотілось би подякувати від імені свого сина та всіх бійців тим хто робить таку важливу справу – розповідає світу історії мужності та незламності українського народу. Адже це необхідно не лише військовим, але й суспільству котре має знати та пам'ятати своїх героїв", – звернулась до присутніх Людмила Ципарська.
У Кропивницькому презентували результати проекту “Сила життя”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований