26 квітня 2024, п’ятниця

У Кропивницькому в бібліотеці проведуть квест, шаховий турнір та покажуть кіно

Анонс заходів обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського 12 вересня – 18 вересня 2016 року
Книжкові виставки. У відділі обслуговування користувачів, а саме у канадсько-українському  бібліотечному центрі до 125-річчя початку масової української еміграції до Канади розпочинає роботу книжкова виставка “Шлях українців до Канади ”.  В польському культурному центрі запрошуємо переглянути книжкову виставку до 95-річчя від дня народження  С. Лема.
У відділі рідкісних і цінних видань продовжує працювати книжкова виставка «Великими містами світу». 
Кіноклуб «Екран» запрошує 14 вересня о 15.00 на перегляд фільму «Два пуделя» (1981 р.), реж. Володимир Кучинський. З перших хвилин фільму прозорою цитатою з «Фотозбільшення» Антоніоні глядачеві дають зрозуміти, що він потрапляє в світ кінематографічних умовностей. Це світ чорно-білих протилежностей, де дія розгортається неквапливо, немов шахова партія, де слова і речі важать більше, ніж це може здатися на перший погляд.
Кіноклуб Docudays UA. 15 вересня о 15.00 у відеозалі бібліотеки покажуть фільм "Абетка", режисера МАДЛІ ЛЯЕНЕ. Виробництво: Detailfilm, Henning Kamm, Fabian Gasmia. Веле – 17 років. Усе, чого вона прагне, – це навчитися читати й писати, щоб не відставати від своєї семирічної доньки. Навіть те, що вона може самостійно написати власне ім’я, після довгих років громадянської війни в Ліберії означає крок до незалежності – подалі від болісного минулого, до кращого майбутнього… 
Вхід вільний.
15 вересня о 16.00 вперше в ОУНБ ім. Д. І. Чижевського відбудеться квест «Бібліотекар. Нова команда», який в ігровій, нетрадиційній формі розкриє для студентів та інших відвідувачів інформаційні ресурси бібліотеки. Бажаєте провести свій час цікаво та корисно, отримати заряд позитивних емоцій – приходьте до бібліотеки і візьміть участь у квесті. Авторизуйтесь на сайті http://akc.kr.ua/ , зареєструйтеся і створіть команду. На всіх учасників квесту чекають  сюрпризи, а на переможців – призи.
Поспішіть вчасно зареєструватись та станьте учасником незабутньої гри!
16 вересня о 17.00  у відділі мистецтв обласної бібліотеки Д.І.Чижевського відбудуться  “Колоритні мандрівки” за участю мандрівників Лариси та Юрія Лебедєвих.  Цього разу об’єктом своєї подорожі подружжя обрало Грецію. Адже саме поезія, драма, архітектура, мистецтво, філософська ідея стародавньої Греції мали дуже великий вплив на розвиток світової культури. Запрошуємо всіх бажаючих здійснити віртуальну подорож до країни міфів та легенд,  дізнатися про цікавинки цієї країни, побачити унікальні фото природних та культурних об'єктів.
Шаховий турнір. 17 вересня в суботу з нагоди Дня міста у відділі обслуговування користувачів буде проходити шаховий турнір серед відвідувачів бібліотеки. Вхід – вільний.  
Літній читальний зал
В суботу, 17 вересня, з 16.00 до 19.00 у парку відпочинку «Ковалівський» презентують роман Рафаеля Сабатіні «Хроніки капітана Блада». Це чудове продовження пригодницького історичного роману «Одіссея капітана Блада», в якому розповідається про «розквіт» піратства на Карибському морі в другій половині XVII століття. Запрошуємо всіх бажаючих поринути в світ пригод відважного пірата-джентльмена Блада – капітана корабля вільних морських розбійників, шукача пригод, який не знає, що таке боягузтво. 
Увага Акція продовжується! Інтернет-Центр підготував акцію до Дня знань «Інтернет для Вас щодня». Запишись до бібліотеки з 1 по 30 вересня, завітай до Інтернет-Центру та отримай 7 годин безкоштовного Інтернету.
ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ – ВІЛЬНИЙ
Деталі в розділі “Що нового” http://library.kr.ua
Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.
У Кропивницькому в бібліотеці проведуть квест, шаховий турнір та покажуть кіно
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований