29 березня 2024, п’ятниця

Колективу Кіровоградського ОЦДЮТ присвоїли звання народного

Міністерство освіти і науки України присвоїло творчому колективу студії сучасної естрадної дитячої пісні «Вікторія» Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості (керівник – Гаваза Вікторія Степанівна, відмінник освіти України) почесне звання «Народний художній колектив».
Цього року студія святкує свій 20-річний ювілей. За період її діяльності створено понад 100 вокальних номерів різноманітного репертуару. У 2003 році студії присвоєно звання «Зразковий художній колектив». Солісти «Вікторії» – постійні учасники Міжнародних та Всеукраїнських фестивалів і конкурсів сучасної естрадної пісні.
Також анамбль бандуристів «Орія» Кіровоградського обласного ЦДЮТ (керівник – Чанковська Алевтина Миколаївна, Відмінник освіти України, нагороджена знаком «Софія Русова») підтвердив почесне звання «Народний художній колектив».Створений у 1999 році ансамбль все частіше дивує журі та глядачів своїми неперевершеними номерами, що підтверджується численними творчими перемогами як в Україні, так і за її межами (Польща, Болгарія, Росія).
Як відомо, почесне звання «Народний художній колектив» присвоюється (підтверджується) творчим колективам, що мають почесне звання «Зразковий художній колектив» та плідно працюють понад 10 років, за високий художній рівень виконавської майстерності, вагомий внесок у справу, поширення та примноження надбань національної культури, значні досягнення на всеукраїнських та міжнародних мистецьких заходах. 
Творчий колектив, удостоєний звання «Народний художній колектив», підтверджуєйого один раз на п'ять років.
Щиро вітаємо керівників «Вікторії» та «Орії», а також  їх вихованців!Бажаємо натхнення, творчих злетів і перемог!
Підготувала Галина Богомаз-Кулик,
фахівець по зв’язках з громадськістю обласного ЦДЮТ.
Колективу Кіровоградського ОЦДЮТ присвоїли звання народного
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований