18 травня 2024, субота

У Кіровограді змагалися молоді сім’ї (Фото)

Вчора в обласна бібліотеці для юнацтва ім. О.М. Бойченка пройшов конкурс молодих сімей «Ми вже рік разом!». Про це пише “Златопіль”.
Оскільки 2014 рік є роком сім’ї в Україні, бібліотека підготувала конкурс парам, які вже рік живуть душа в душу. В конкурсі приймали участь студентські пари з Кіровоградського педагогічного університету ім. В. Винниченка та Кіровоградського інституту комерції. Конкурсами пари перевірялися на пристосованість в житті. Потрібно було то на швидкість одягнути памперс на ляльку, то зав’язати краватку на коханого. Молоді закохані мали продемонструвати на скільки добре вони знають одне одного, наприклад, із зав’язаними очима по носу та руці відгадати свою другу половинку. 
Третє місце посіла пара Анастасії Костенко та Миколи Бошняги.
Друге місце зайняла пара Алли та Євгена Крендель. Від спонсора конкурсу кав’ярні «Філіжанка» подружжя отримали сертифікат на 50% знижку з необмеженою кількістю гостей.
А перемогу здобула пара Михайла та Мирослави Сілкіних, які отримали від кафе української домашньої кухні «Хуторок» сертифікат на романтичну вечерю. Михайло та Мирослава познайомились на день Незалежності Украііни, а потім в це ж саме свято Михайло зробив пропозицію. Він з першого разу відгадав свою дружину із закритими очима. Мирослава також впізнала коханого (по носу). Та й на всі питання про один одного знали усі відповіді. Отака любов!
Бажаємо парам щасливого спільного життя, а всім, хто самотній, знайти свою другу половинку, яка знатиме про вас все, і зможе вгадати вас по носу навіть із закритими очима!
[widgetkit id=185]
“У всіх дівчат одна мрія… Кохання… Справжнє кохання. На все життя. А все інше — то не мрії… То примхи.” Люко Дашвар
У Кіровограді змагалися молоді сім’ї (Фото)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований