08 травня 2024, середа

Кіровоград: складання пазлів по-пластунськи (Фото, Відео)

Сьогодні пообіді на центральній площі міста кіровоградські пластуни разом зі своїми київськими колегами та однодумцями склали величезний пазл «Історія українського війська». Про це пише «Златопіль».
 
Незважаючи на досить прохолодну погоду до акції долучилось зо три десятки містян різного віку. На складання незвичного панно, що зображало представників українського війська від Київської Русі до Української Повстанської Армії, людям знадобилось близько 15 хвилин, опісля чого, вже традиційно для патріотичних зібрань, було виконано гімн України.
{youtube}v=o2UhtlhV034{/youtube}
Як відзначила голова міського осередку «ПЛАСТу» Зоя Лебідь, основна мета проведеного заходу – залучення до пластунського руху більшої кількості кіровоградців, особливо старшого віку, котрих за останні роки рядах організації поменшало. 
Ініціатор та творець «пластунського пазлу», з котрим об’їздив пів України, киянин Тарас Галайда впевнений, побідні заходи не лише привертають увагу до «ПЛАСТу», але й виховують патріотизм котрий конче необхідний для процвітаючого соціуму. 
{youtube}v=SWM3L1Ipays{/youtube}
[widgetkit id=191]
 
Кіровоград: складання пазлів по-пластунськи (Фото, Відео)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований