17 травня 2024, п’ятниця

Кропивницький: у бібліотеці Чижевського цього тижня пройде цілий ряд виставок

Анонс заходів обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського 17 жовтня – 23 жовтня 2016 року
Книжкові виставки: У відділі абонемента до Дня українського козацтва представлено книжкову виставку “Степ та воля – козацька доля ”, також у відкритому доступі сучасні видання відомих українських письменників «Розмаїття нових видань», які можна взяти  додому на певний термін. У відділі обслуговування користувачів до Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників з 20 жовтня розпочне роботу книжкова  виставка-панорама «В боях за Україну».                                              
Художні та інші виставки: фотовиставка  «Життя прекрасна мить». Автор фотохудожник-аматор: Василь Пастух; фотовиставка Глєба Цуканова «В калейдоскопі літа» із серії «Відкриваючи Україну»; виставка дипломних робіт студентів КДПУ ім. В. Винниченка (роботи випускників 2016 року); виставка робіт Василя Коваля «Мої етюди»; абстрактний живопис «Кольори сучасності» Олега Рудого.
19 жовтня о 16.00 в холі обласної бібліотеки ім. Д. І. Чижевського відбудеться презентація фотовиставки “Ізраїль: історичні контрасти”. Це дебютна виставка фоторобіт Тараса Леонідова, яка представлена з 38 робіт історично-документальної та пейзажної тематики.
20 жовтня о 16.00 у відділі мистецтв до 185-й річниці з Дня народження Олени Блаватської відбудеться відкриття виставки «Невичерпне джерело». Запрошуємо усіх, хто цікавиться творчістю та спадщиною цієї видатної жінки. Під час відкриття виставки можна буде насолодитися концертом «Пісні душі» – звуки Тібетських чаш та обертонний спів у виконанні Наталії Сазанової.
17-18 жовтня в Інтернет-Центрі бібліотеки ім. Д.Чижевського буде проходити тренінг «Активні Громадяни» за програмою Британської Ради.
Представники Громадських організацій та активісти міста мають можливість познайомитися між собою та запропонувати свої ідеї щодо покращення життя своєї громади. Результатом тренінгу стануть проекти соціальної дії. Самі цікаві будуть проспонсовані Британською Радою. Поспішайте! Кількість учасників обмежена!
Посилання для реєстрації у тренінгу: https://docs.google.com/forms/d/1jm2FHSO6Czk8SHB-XkMSi2DMHtR5iW09IXKzHi_qDdI/edit
ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ
Деталі в розділі “Що нового” http://library.kr.ua
Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.
Кропивницький: у бібліотеці Чижевського цього тижня пройде цілий ряд виставок
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований