13 травня 2024, понеділок

У Кропивницькому стартували “Барви життя” (ФОТО)

Сьогодні перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко побував на відбірковому регіональному етапі Всеукраїнського фестивалю творчості «Барви життя», що відбувся в Кропивницькому. Про це пише Златопіль із посиланням на офіційний портал Кіровоградської ОДА. 
Фестиваль проводиться щорічно з метою залучення дітей та молоді з інвалідністю до занять різними видами художньої творчості, виявлення нових талантів, сприяння процесу реабілітації і соціальної адаптації засобами мистецтва.
Вітаючи учасників заходу, Сергій Коваленко зазначив:
– Щороку восени цей фестиваль збирає представників усіх міст, районів, громад нашої області. Сьогодні один із таких днів, коли збираються діти, юнацтво – усі, хто вміє творити, любить творити і дарувати через своєю творчість барви життя іншим. Наснаги, натхнення і творчих успіхів усім вам.
 
Учасники регіонального етапу фестивалю «Барви життя» продемонстрували свої творчі досягнення і майстерність. Переможців визначали у різних номінаціях: вокальний та хореографічний жанри, образотворче та декоративно-прикладне мистецтво, фотографія, поезія. Усіх учасників нагородили пам’ятними подарунками та дипломами.
У рамках заходу у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка розгорнуто виставку творчих робіт учасників фестивалю, яка діятиме протягом тижня.

Фото – з офіційного сайту Кіровоградської ОДА 

 

У Кропивницькому стартували “Барви життя” (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований