09 травня 2024, четвер

На Кіровоградщині провакциновано менше 800 осіб

На Кіровоградщині вакцинувались від грипу вже 779 осіб. Про це повідомила під час прес-конференцйії в ОДА заступник головного державного санітарного лікаря області Тамара Ланкмілер, пише Златопіль.
 
Станом на сьогодні в області провакциновано 779 осіб, половина з яких – це група ризику до якої входять медичні працівники, які безпосередньо під час загострення епідемії контактуватимуть з хворими, решта – вихованці шкіл-інтернатів. Крім,того звертаючись до статистичних данних, заступник головного санітарного лікаря зазначила що у 2013-му році на грип захворіло 12% жителів Кіровоградщини а це 115 тис. населеня, з яких більше 9% було госпіталізовано та 17 осіб померли від ускладнення.
Також під час прес-конференції було зазначено, що особливістю вакцинації є те, що вона добровільна і проводиться за власні кошти. Безкоштовна вакцинація пропонуватиметься лише медичним працівникам лікувальних закладів області та військовим, які наразі перебувають на лікуванні чи реабілітації за місцем проживання.
На Кіровоградщині провакциновано менше 800 осіб
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований