15 травня 2024, середа

На Кіровоградщині “відкриті двері” виправного центру усім сподобалися

В Олександрівському виправному центрі (№104), що на Кіровоградщині відбувся «День відкритих дверей». Про це Златополю повідомили в прес-службі ДПтс України в Кіровоградлській області.
31 жовтня поточного року Олександрівський виправний центр (№104), що на Кіровоградщині відкрив двері родичам засуджених, прокурору прокуратури Олександрівського району з нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших примусових заходах, представникам адміністрації, районного управління юстиції, ФСДМ, селищної ради, журналістам та всім іншим котрі бажали ознайомитись з умовами відбування покарання в установі.
Після короткої розповіді про історію виникнення виправного центру (№104) та правил внутрішнього розпорядку і правил безпеки під час перебування на території, учасники здійснили оглядову екскурсію установою. Гостям продемонстрували відділення соціально-психологічної служби, лазне-пральний комплекс, виробничі цехи та їдальню. Всі бажаючі мали можливість скуштувати страви котрі готують для засуджених. 
Начальник установи Ігор Мулявка особисто надав коментарі стосовно кожного об’єкту, котрий був відвіданий, та відповідав на численні запитання родичів та журналістів. 
В цілому захід отримав схвальні відгуки як від запрошених гостей, так і від самих засуджених.
[widgetkit id=192]
На Кіровоградщині “відкриті двері” виправного центру усім сподобалися
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований