18 травня 2024, субота

У Кропивницькому бібліотека для дітей проведе виставку-кросворд та курси видавців

Анонс масових заходів обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченказ 31 жовтня  по 6 листопада 2016 року надали Златополю працівники бібліотеки.
1 листопада о 10 годині 30 хвилин фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують найменших користувачів познайомитися з виставкою-кросвордом «У мові вся доля народу» та  переглянути лялькову виставу «Чия мова найкраща?»,  присвячені Дню української писемності та мови. 
2 листопада о 14.00 у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття з циклу «Комп’ютер та Інтернет з нуля» на тему: «Створення буклету в програмі Microsoft Office Publisher».
3 листопада о 15:00 підлітковий клуб «Уроки Мері Поппінс»запрошує юних панянок на бібліовечірку «Культура чаювання», де ви дізнаєтесь про чайний етикет в різних країнах світу, приємно проведете своє дозвілля та отримаєте багато корисних порад.
 «Бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали. 
Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 12 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.
Ілюстрація – prostir.ua
У Кропивницькому бібліотека для дітей проведе виставку-кросворд та курси видавців
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований