19 травня 2024, неділя

Скандал з гуртожитками у Світловодську вичерпано

Кілька днів тому ми писали. що у Світловодську кілька гуртожитків лишилися без тепла. Як повідомив сьогодні офіційний сайт Світловодської міськради, конфлікт навколо гуртожитків вичерпано – в усіх трьох на сьогодні є опалення.
Тиждень тому, коментуючи ситуацію, перший заступник міського голови Світловодська Сергій Філоненко повідомив, що міська влада вимушена звернутися до обласного керівництва, аби вплинути на СП ТОВ «Світловодськпобут».
Минув тиждень, і сьогодні світловодські журналісти знову звернулися до Сергія Філоненка, аби з’ясувати: чи мали результати звернення до області і чи вдалося вирішити проблему з опаленням гуртожитків?
Посадовець повідомив, що звернення міської влади до облдержадміністрації таки мало свій результат – 31 жовтня опалення було включено в усіх трьох гуртожитках КП «Добробут»: по вулиці Леніна, 67, Приморській, 38 та 74, тож, скандал вичерпано. Велика заслуга у цьому і нового керівника «Добробуту» Людмили Безрукавої, завдяки зусиллям якої було проведено підготовку гуртожитків до опалювального сезону. 
Скандал з гуртожитками у Світловодську вичерпано
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований