18 травня 2024, субота

У бібліотеці ім. Бойченка підстрелили шерифа

12 листопада, в обласній бібліотеці для юнацтва імені О. Бойченка була проведена перша гра в “Мафію”, пише кореспондент “Златополя”.
“Розвантажити вантажівку з продуктами, щоб нагодувати сім’ю вечерею – це по-чоловічому, але вкрасти цю вантажівку і годувати сім’ю цілий місяць буде правильніше” Аль Капоне.
Обласна бібліотека для юнацтва ім.О.Бойченка завжди підтримує ініціативну молодь. На цей раз бібліотекарі відділу мистецтв надали свою підтримку в організації гри «Мафія». І тому зал для заходів перетворився на справжній ігровий майданчик.
Ініціатором гри є Дмитро Татарченко, студент факультету історії та права Кіровоградського державного педагогічного університету. Це перша гра, яка відкриває серію ігор “Мафія” для педуніверситету. Планується провести мафію для кожного факультету. Відкривали серію ігор історичний факультет, а продовжить естафету філфак. 
[widgetkit id=211]
Одні учасники були трохи скутими, інші ж поводились наче досвічені мафіозі. Мафія досить швидко “розібралася” із шерифом і врешті-решт отримала перемогу за допомогою мудрого дона Думайла. Цікавим ходом було те, що в учасників гри органічно влились представники команди КВН “Скіф”, які розряджали обстановку. Під контролем усе тримала чарівна ведуча Анна Гончаренко. 
Студенти, бажаючі грати в мафію наступного разу, можуть забронювати собі місце серед команди для гри їхнього факультету.
Олександра Крикун, для “Златополя”
У бібліотеці ім. Бойченка підстрелили шерифа
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований