18 травня 2024, субота

У Кропивницькому бібліотека Шевченка запрошує на виставки, заняття та прогулянки

Анонс масових заходів обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка 16-22 січня 2017 року.
16 січня о 13.30 фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують учнів 1-4 класів завітати та взяти участь у історичному екскурсі «Наш край під час Другої світової війни» та познайомитися з книжковою виставкою «В безсмерті Вітчизни навіки живі», з нагоди 73-річниці визволення м. Кропивницький від німецько-фашистських загарбників.
17 січня о 14.00 у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття з циклу «Комп’ютер та Інтернет з нуля» на тему: «Створення буклету в програмі Microsoft Office Publisher».
18 січня о 15.00 відділ підліткового читання запрошує всіх бажаючих  здійснити еко-прогулянку «Допоможемо зимуючим птахам». Разом ми зробимо добру справу – подбаємо про птахів і прилаштуємо годівничку в бібліотечному сквері. Також ви дізнаєтесь про користь птахів та важливість допомоги їм взимку. Захід проходитиме в рамках підліткового клубу «Уроки Мері Поппінс».
Напередодні Дня Соборності України 19 січня відділ підліткового читання пропонує познайомитися з літературою, представленою на книжковій виставці «Наша сила в єдності: Україна Соборна!». Ви зможете познайомитись з багатьма історичними джерелами, які розкажуть про те, як довго український народ боровся за свою державність.
19 січня о 13.30 фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують учнів 1-4 класів переглянути  панораму фактів «Українці, що вдосконалили світ» та познайомитися з книжковою виставкою «Соборна Україна – одна на всіх як оберіг» до Дня Соборності України.
До 25-ї річниці державних символів України у відділі підліткового читання протягом січня діятиме книжкова виставка «Краса і велич символів державних».
Ілюстрація – prostir.ua
 

У Кропивницькому бібліотека Шевченка запрошує на виставки, заняття та прогулянки
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований