19 травня 2024, неділя

Кіровоград: у парку Крючкова урочисто освятятили Свято-Успенський храм (ФОТО)

Учора сотні кіровоградців та гостей міста стали свідками та учасниками відкриття Свято-Успенської церкви у парку Крючкова, що на Новомиколаївці. Про це пише видання “Рідний Кіровоград”.
Урочисті богослужіння з освячення храму та Першу Божественну літургію очолили керуючий справами Української Православної церкви, митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, архієпископ Кіровоградський і Новомиргородський Іоасаф, єпископ Олексанрійський  і Світловодський Боголєп.
 
Як зазначається, ще влітку минулого року на храмі встановили купола. З тих пір усередині церкви і ззовні тривали оздоблювальні роботи, які, до слова, перевершили всі очікування віруючих. Відтепер храм буде духовним та культурним центром Новомиколаївки. Тож і прихожани похилого віку, і молодь висловлювали свою вдячність усім, причетним до появи в їхньому мікрорайоні сучасної культової споруди.
 
Меценат будівництва й оздоблення храму та прилеглої до нього території, генеральний директор товариства з додатковою відповідальністю «М’ясокомбінат «Ятрань» Андрій Райкович наголосив, що він і надалі сприятиме утвердженню людей у вірі, наверненню їх до духовності, всіляко допомагатиме Свято-Успенській церкві.За вже пророблену роботу Андрія Павловича нагородили орденом Української Православної церкви святого апостола Андрія Первозванного. 
                   
                   
                   
                                      
Кіровоград: у парку Крючкова урочисто освятятили Свято-Успенський храм (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований