17 травня 2024, п’ятниця

У Кіровограді створили рух, який опікуватиметься сім’ями військових в АТО

У Кіровограді розпочав свою роботу волонтерський рух «Надійний тил», який надаватиме юридичну та матеріальну допомогу сім’ям учасників антитерористичної операції. Фундамент руху склали ведучий та журналіст Евген Манженко, юрист Ігор Стегар, спеціаліст з туризму Олександр Шишацький, журналіст Володимир Кондрашов та журналіст а нині державний службовець Лариса Здір. Очолив рух, юрист, депутат міської ради Павло Топчій. Про це повідомляє кореспондент Златополя.
«Надійний тил» – громадська організація, яка займатиметься допомогою родинам учасників антитерористичної операції на Сході країни.
Як зазначив лідер руху Павло Топчій, “у кожного із тих, хто воює, ризикуючи життям заради нас усіх, вдома – батьки, дружини, діти. Родини, що залишилися без чоловічих рук, моральної та й матеріальної підтримки потребують цієї підтримки від нас, волонтерів”. За його словами, бійцям буде набагато спокійніше і впевненіше, якщо вони знатимуть: їх сім’ї не бідують, не голодують, не мерзнуть.
Учасник руху, журналіст Євген Манженко зазначив що близько 30% учасників батальйону «Айдар» не є військовослужбовцями та офіційно не оформлені. Більшість цих добровольців не фінансуються, тому існує потреба у елементарних продуктах харчування для їх родин.
Також під час прес-конференції активісти «Надійного тилу» розповіли про перші проекти, які протягом грудня місяця, збираються реалізувати власними силами і коштами: зокрема, до 6 грудня – Дня української армії – буде проведено кілька фотосесій дружин учасників АТО з дітками для подальшої фотовиставки; 3 грудня для кількох родин з дітьми буде організовано екскурсію до Львова.
ГО «Надійний тил» відкритий для членів родин учасників АТО та волонтерів за адресою м. Кіровоград, проспект Комуністичний 1Б. 
Контактний номер телефону у Кіровограді: 27-74-78. 
Сторінка на Facebook: https://www.facebook.com/nadiynuytul
У Кіровограді створили рух, який опікуватиметься сім’ями військових в АТО
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований