29 вересня 2024, неділя

Цього тижня в Кропивницькому бібліотека Шевченка проведе літературні мандрівки, виставки і годину розмовного етикету

Анонс масових заходів обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка з 20 по 26 лютого 2017 року:
20 лютого о 13 годині 30 хвилин фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують всіх бажаючих взяти участь у літературно-віртуальній мандрівці «Подорожуємо у світ загадкових явищ» та майстер-класі «Добра магія фарб» з циклу заходів «Лабораторія юного дослідника».
21 лютого об 11.30 фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують всіх бажаючих на калейдоскоп інформаційних повідомлень «Тисяча й одна загадка».
21 лютого о 14.30  у відділі підліткового читання буде проводитися година розмовного етикету «Розквітай же рідна мово!», приурочена до Міжнародного Дня рідної мови. На вас чекатимуть різноманітні конкурси та вікторини, де кожен бажаючий зможе проявити свій творчий потенціал, ерудицію та розширити набуті знання про мову. У відділі буде представлена книжкова виставка «Мова – дзеркало народу», де ви зможете переглянути кращі зразки літератури про рідну мову.
З 22 лютого у відділі підліткового читання діятиме книжкова виставка «Я обираю німецьку!», приурочену року німецької мови в Україні. На виставці буде представлена література, що сприятиме навчальному процесу та розвитку інтересів дітей до вивчення німецької мови.

22 лютого о 14 годині у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття з  циклу «Комп’ютер та Інтернет з нуля» на тему: «Створення та редагування зображень в програмі Paint».
Кожної неділі з 12 до 15 години бібліотекарі запрошують завітат до відділу дитячого та сімейного читання, де в цей час працює бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  матимуть можливість цікаво і змістовно провести разом свій вільний час: погратися в розвиваючі ігри, почитати книги та журнали. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.
Ілюстрація – prostir.ua
Цього тижня в Кропивницькому бібліотека Шевченка проведе літературні мандрівки, виставки і годину розмовного етикету
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований