19 травня 2024, неділя

Кіровоград: Скіфські Принцеси на осінньому Кубку ректора КДПУ

Вчора, 19-го листопада, у Кіровоградському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка пройшла щорічна гра КВК “Осінній Кубок ректора”. Про це пише Златопіль. 
У третій і останній день святкування Дня студента в КДПУ було організовано гру КВК “Осінній Кубок ректора”. Щороку команди КВН з кожного факультету змагаються за звання найкумедніших та найкмітливіших. Та цього разу у грі брало участь лише дві команди: СКІФ (факультет історії та права) та “Принцеси” (факультет філології та журналістики). Обидві команди не вперше виступають на сцені і мають на своєму рахунку декілька перемог, тому така невелика кількість учасників не зробила гру нецікавою си менш насиченою. 
Команда “СКІФ” у своєму виступі показала справжні реалії студентського життя: від “торгівлі” конспектами до боротьби за дуйчики. А “- Папа хто? – Красавчік” мабуть заїло в голові кожного глядача. Крім того, команда найкраще проявила себе на розминці.
Команда КВК “Принцеси”, як і завжди, брала спражнім жіночим гумором, своєю безпосередністю та шоу. Також дівчата провели майстер-класи, як танцювати “філфаківські рухи”, як правильно кидати хлопця і що робити, якщо твій викладач… Ляшко. Та найбільше всім запам’ятались відео команди про осінь і про дівчат, які ведуть себе, як кішки. 
{youtube}v=CgRRgGNOIDs{/youtube}
Хто стане переможцем стало найбільшою інтригою вечора. Та перше місце отримали “Скіфські Принцеси”, адже обидві команди отримали однакову кількість балів. 
[widgetkit id=223]
Кіровоград: Скіфські Принцеси на осінньому Кубку ректора КДПУ
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований