19 травня 2024, неділя

Кропивничани поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку (ФОТО)

Річниця з дня народження Тараса Шевченка зібрала на площі перед монументом Кобзарю у Кропивницькому декількасот містян, інформує Златопіль
У вже традиційному  покладанні квітів до пам'ятника поетові цьогоріч взяли участь голова ОДА Сергій Кузьменко, голова Кіровограсьої облради Олександр Чорноіваненко, міський голова Кропивницького Андрій Райкович та ще зо два десятка посадовців різних рівнів та рангів. 
Долучились до вшанування й небайдужі кропивничани. 
[widgetkit id=1459]
 
"Поет, прозаїк, художник, державотворець…Тарас Шевченко вже давно став для українців уособленням прагнення до вільної, незалежної, а головне – освіченої країни. Саме його вірші цитували на Євромайдані, його словами говорять політики та чиновники,його твори відомі усьому світові. Сьогодні ми вшановуємо не просто людину, ми славимо співця українського народу", – акцентував у своїй промові Олександр Чорноіваненко. 
Поміж виступів чиновників лунали на заході й вірші-присвяти, зокрема з вуст кропивницької поетеси Антоніни Царук, та, власне, твори самого Кобзаря. 
Неприємно здивували представники декількох місцевих партійних організацій – "Свободи" та "Аграрної партії", що прийшли на святковий мітинг з партійними прапорами.
Фото – Златопіль
 

Кропивничани поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований