29 вересня 2024, неділя

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи

З 13 по 19 березня Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує відвідати книжкові виставки та масові заходи:
З 13 березня у відділі популяризації книги відкриється книжкова виставка  «Центральна Рада на тлі української революції». 
Бібліотека запрошує також відвідати такі масові заходи:
13 березня о 10.00 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді запрошують на чергове засідання клубу «Дивосвіт». Цього разу учасники засідання навчаться створювати оригінальні браслети Шамбала.
13 березня о 13.00 працівники відділу мистецтв запрошують на вернісаж жіночих портретів «Тарас Шевченко й одвічна жіноча таїна». Про жінок, які були музами Великого Кобзаря йтиме мова під час заходу.
14 березня о 8.00 працівники відділу мистецтв запрошують у пізнавальну експедицію «Знайомство з Америкою». Учасники заходу познайомляться з традиціями і культурою такої великої та цікавої країни як Америка.
14 березня о 13.20 у відділі популяризації книги буде проведено історичний екскурс «Шляхами звитяги – подвиг заради майбутнього». Працівники бібліотеки розкажуть про мужність і патріотизм захисників України, подвиги, які вони роблять заради держави та зміцнення єдності українського народу.
15 березня о 14.45 в рамках лекторію «Молодь і право»  відбудеться урок-міркування «Чи бувають права без обов’язків?». 
16 березня о 14.20 в рамках лекторію «Молодь і право»  буде проведено відкритий мікрофон «Насилля в сім’ї, як його уникнути?». В рамках заходу молодь зможе висловитися щодо власного бачення даної проблеми та запропонувати можливі шляхи її вирішення.
Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва. 
тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектором соціокультурної діяльності;
0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності
Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний – субота.
Ілюстрація – AutoTravel.ua
 
 

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований