29 вересня 2024, неділя

У Кропивницькому в обласній дитячій бібліотеці пройдуть цікаві заходи

З 13 по 19 березня 2017 року в обласній бібліотеці для дітей імені Т.Г. Шевченка відбудуться масові заходи:
14 березня о 13.30 у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться голосне читання книги «Героям слава!».
14 березня о 14.20 у відділі підліткового читання відбудеться інформаційна година «Вшануємо подвиг українського добровольця». Під час заходу ми будемо говорити про мужність, подвиги та патріотизм захисників нашої держави.
14 березня о 14.00 у відділі комп’ютерних  технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття з циклу «Комп’ютер та Інтернет з нуля» на тему: «Набір та форматування тексту».
15 березня о 12.30 фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують всіх бажаючих на калейдоскоп інформаційних повідомлень «Слово не горобець, вилетить не піймаєш».
16 березня об 11.30 фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують дошкільнят та учнів 1-2 класів на «Story-time». На вас чекає незабутня історія про чарівні предмети та знайомство з енциклопедією казкових героїв.
16 березня о 15:00 підлітковий клуб «Уроки Мері Поппінс» запрошує юних панянок відвідати калейдоскоп моди «Мода – ніщо. Стиль – все», де ви дізнаєтесь багато корисних порад, як бути сучасними, модними та стильними. 
Щонеділі з 12 до 15 години запрошуємо завітати  до відділу дитячого та сімейного читання, де в цей час працює бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  матимуть можливість цікаво і змістовно провести разом свій вільний час: погратися в розвиваючі ігри, почитати книги та журнали. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.
Фото – kir.net
 

У Кропивницькому в обласній дитячій бібліотеці пройдуть цікаві заходи
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований