28 вересня 2024, субота

На Кіровоградщині пройшов 46-й зліт молодих учителів Бобринеччини (ФОТО)

27 березня на Кіровоградщині пройшов 46-й зліт молодих вчителів Бобринеччини в актовому залі НВК №1, в рамках якого також відбувся конкурс «Міс Освітянка – 2017».
Про це повідомляє Златопіль із посиланням на сайт Бобринецької міської об'єднаної територіальної громади.
На початку заходу всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, що віддали своє життя за Батьківщину і молоді вчителі поклали квіти до пам’ятника загиблим вчителям та учням міста.
Цього року в конкурсі «Міс освітянка» участь брали два молоді вчителі міських шкіл Інеса Мельник – вчитель англійської мови, педагог – організатор КЗ “НВК “Гімназія – ЗШ І-ІІІ ст. № 1” і Катерина Алєксеєнко – вчитель української мови та літератури КЗ “Загальноосвітня школа I-II ступенів № 4”. Під час цікавої конкурсної програми  учасники  показували свої вміння у вирішені складних ситуацій, що виникають перед вчителями, креативність у викладенні матеріалу дітям та власні таланти. Оцінювали вміння конкурсантів журі, що складалося з педагогів шкіл міста та району.
В результаті перемогу в конкурсі «Міс освітянка-2017»  з відривом в один бал, здобула  Інеса Мельник,  Катерина Алексеєнко отримала титул «Міс чарівність». Всі призери конкурсу отримали подарунки від міського голови Валерія Сніжка, який подякував всім, хто брав участь в організації заходу.
Переможець конкурсу буде представляти Бобринецьких педагогів на обласному рівні, що відбудеться 29 березня в місті Кропивницький та поїде на Юморину 1 квітня в м. Одесі.
Фото – Бобринецька міська об'єднана територіальна громада
На Кіровоградщині пройшов 46-й зліт молодих учителів Бобринеччини (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований