19 квітня 2024, п’ятниця

В Кропивницькому дві пари одружились за програмою “Шлюб за добу” (ФОТО)

Сьогодні, 31 березня, у приміщенні кропивницького “Музею мистецтв” відбулися перші реєстрації весілля за програмою «Шлюб за добу». Одночасно поєднати свої долі вирішили дві пари: Кравченко Дмитро і Лопутко Світлана, Кашкарьов Дмитро та Кравченко Тетяна. Тетяна та Дмитро Кравченки є рідними братом та сестрою.
Начальник головного територіального управління юстиції в Кіровоградській області Вадим Гуцул зазначив, що ця процедура є трохи дорожчою, ніж звичайна реєстрація, але дозволяє закоханим швидко оформити відносини.

«Сьогодні надзвичайна подія  – перші два шлюби за добу в Кіровоградській області. З 27 березня 2017 року всі громадяни мають змогу, написавши заяву, завтра або сьогодні ж одружитися. У нашому місті є два організатори такої реєстрації: “Музей мистецтв” та Кіровоградська обласна філармонія. Тож, чекаємо наступних звернень. Одружуйтеся, кохайтеся, а про документи подбає юстиція», – розповів Вадим Гуцул.
Інструкція для тих, хто бажає одружитися за одну добу:
Наречені звертаються до організаторів проведення державної реєстрації шлюбу – Кіровоградського обласного художнього музею чи Кіровоградської обласної філармонії.
Заповнюють заявку на проведення державної реєстрації шлюбу і складають договір про надання послуг з організації проведення державної реєстрації шлюбу.

Наречені звертаються з заповненою заявкою до Кропивницького міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області, що знаходиться за адресою провулок Декабристів, 10.
У відділі ДРАЦС вони подають заяву на державну реєстрацію шлюбу.
Час і дата визначається організаторами проведення.
Фото – Перша електронна
В Кропивницькому дві пари одружились за програмою “Шлюб за добу” (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований