06 жовтня 2024, неділя

У Кропивницькому висадили “Алею миру” (ФОТО)

У рамках Всеукраїнської екологічної акції «Посади дерево миру» голова  облдержадміністрації Сергій Кузьменко взяв участь у посадці молодих дерев на набережній Інгулу у центрі Кропивницького. Посадка дерев пройшла цієї суботи, першого квітня, інформує Златопіль із посиланням на Кіровоградську ОДА.
Дерева висаджували разом представники обласної та міської влади, громадськість, студентська та учнівська молодь, волонтери, військові.

Всього на «Алеї миру» було посаджено сорок молодих лип, що за задумом організаторів акції, мають стати символами мирного майбутнього у Кропивницькому та в Україні.
Головна мета заходу – привернути увагу жителів обласного центру до екологічних проблем, виховання бережливого ставлення до навколишнього природного середовища.

– Сьогодні жителі обласного центру зробили надзвичайно добру справу. Адже, коли люди дбають про рідне місто, про область в цілому, тоді їм є що залишити для нащадків. Подібні акції покликані не лише зробити нашу країну красивішою, вони також привертають увагу людей до екології, згуртовують їх, щоб спільними зусиллями працювати на майбутнє нашої держави, – відзначив Сергій Кузьменко.
Фото – Кіровоградська ОДА
 

У Кропивницькому висадили “Алею миру” (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований