06 жовтня 2024, неділя

На Кіровоградщині шукають талановитих молодих літераторів

На Кіровоградщині оголошується літературний конкурс імені Валерія Гончаренка на кращі літературні твори серед молодих літераторів Кіровоградщини. Про це повідомляє Златопіль із посиланням на офіційний портал Управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА.
Тематика конкурсу не обмежується. Жанри: поезія й проза. Мова – українська. Обсяг рукописів: до 50 поезій і до 100 сторінок прози. Вік учасників конкурсу – до 30 років. У  конкурсі можуть брати участь особи, які народились чи проживають на території Кіровоградської області, не мають на даний період виданих книг.
Надсилати рукописи (в одному примірнику) необхідно  до 10  квітня (за поштовим штемпелем) на адресу: 25022, Кропивницький, Будинок Рад, Спілка письменників, конкурс імені Валерія Гончаренка.
Літераторів просять не забути повідомити прізвище, ім’я, по батькові, вік, місце народження, місце навчання чи праці, домашню адресу (мобільний телефон та електронну адресу при наявності).
Переможці конкурсу в обох жанрах будуть визначені в день народження поета Валерія Гончаренка – 23 квітня 1942 року. На них чекають грошові премії та перспектива видання рукописів окремими книгами.
Організатори конкурсу: управління освіти, науки,молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації, Кіровоградська обласна організація Національної спілки письменників України.
Ілюстрація – mudroslov.com
 

На Кіровоградщині шукають талановитих молодих літераторів
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований