18 травня 2024, субота

Кіровоградська обласна наукова бібліотека запрошує на освітні заходи

Відділ мистецтв кіровоградської обласної бібліотеки імені Д. І. Чижевського запрошує на презентації «Календаря мистецтв»  – книжкових виставок, присвячених  ювілеям видатних митців, повідомляє Златопіль із посиланням на інформацію, надану бібліотекою.
Протягом тижня працівники відділу проводитимуть огляди  книг та альбомів до  565-річчя від дня народження видатного мислителя, художника, інженера Леонардо да Вінчі (1452-1519). А також до 250-річчя від дня народження видатного українського композитора, тенора, скрипаля Артемія Веделя.
Виставка рідкісних та цінних видань: з 3 квітня у відділі рідкісних та цінних видань обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського працює виставка «Колекція акафістів у фонді рідкісних видань». Акафісти  – особливі хвалебні піснеспіви на честь Спасителя, Божої матері або святих. Перший з відомих акафістів – акафіст Пресвятій Богородиці, написаний у 626 році у Візантії. Вперше експонуються акафісти середини XVIII – XX ст., що вийшли з друкарень Києво-Печерської лаври, Почаєва, Одеси, Санкт-Петербурга. Виставка працює протягом місяця. 
Освіта протягом життя З 10 до 14 квітня  (10.00 – 13.00) фахівці Інтернет-центру проводять навчання основам комп’ютерної грамотності для людей літнього віку. Заняття проводиться безкоштовно.
Безкоштовне вивчення іноземних мов. Відділ документів іноземними мовами обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського запрошує  усіх бажаючих на заняття з вивчення англійської мови, яке проводиться в понеділок і четвер, о 17.00. До Тижня американського кіно/ American Movie Week  у відділі організовані  книжкові виставки, презентації, перегляд фільмів, обговорення, тематичні засідання розмовного клубу. В п’ятницю о 16.30 проходять безкоштовні заняття з вивчення німецької мови.          
ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ
Деталі в розділі “Що нового” http://library.kr.ua
Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.
Фото – mydim.ua
 
Кіровоградська обласна наукова бібліотека запрошує на освітні заходи
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований