06 жовтня 2024, неділя

Кропивницький дует отримав Гран-прі на львівському фестивалі

З 31 березня по 1 квітня 2017 року у місті Львові відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс “Гумор і сміх об’єднують всіх”, організаторами якого виступили Львівський державний палац естетичного виховання учнівської молоді за підтримки Українського державного центру позашкільної освіти. Кіровоградщину представляли Аліна Волкова та Сергій Ільїн, учасники народного художнього колективу шоу-театру молодіжного клубу “Імідж” Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості.
Про це Златополю повідомили в Кіровоградському обласному ЦДЮТ.
Фестиваль-конкурс  проходив протягом двох насичених днів у Львові. У перший день відбулось урочисте відкриття фестивалю і власне конкурсна програма. У заходах взяли участь вихованці віком від 16 до 21 років з Волинської, Донецької, Житомирської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Рівненської, Херсонської, Хмельницької, Чернівецької областей. 
Вихованці “Іміджу” представили таланти Кіровоградщини у номінації “Художнє читання” уривком з п’єси “За двома зайцями” М. Старицького (керівник секції “Сценічна мова ” – заслужена артистка України В. Ставріаніді-Стогодюк).
Компетентне журі у складі близько десяти чоловік високими балами оцінили виступ іміджистів. За творчу неповторність, індивідуальність та креативність у виконанні конкурсного твору та розкритті теми фестивалю, також за високий рівень сценічної культури дует Аліни та Сергія був визнаний  переможцем. Їх нагородили найвищою відзнакою – дипломом Гран-прі фестивалю та цінними призами. Сергій Ільїн  отримав звання “Кращого  актора”.
Нагородження проходило на другий день під час Гала-концерту за участі переможців фестивалю.
Фото  – ЦДЮТ
Кропивницький дует отримав Гран-прі на львівському фестивалі
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований