06 жовтня 2024, неділя

У Кропивницькому поліція долучилась до “Тижня добрих справ” (ФОТО)

У Кропивницькому місцеві волонтери за активної участі працівників поліції, зокрема управління превентивної діяльності та роти реагування патрульної поліції, долучилися до проведення заходу "Тиждень добрих справ", який зазвичай проходить у дев'яти найбільших містах України.
Про це Златополю повідомили у відділі профілактики дорожньо-транспортного травматизму, аналізу та планування управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області.
7 квітня правоохоронці спільно з учнями кропивницьких шкіл і дитячих садочків та представниками Кіровоградської обласної волонтерської місії «Kropyvenytskyi Volunteer Community» і общинного єврейського центру «Хесед Шломо» на площі Героїв Майдану в обласному центрі вирішили подякувати дисциплінованим водіям за безпечний дорожній рух, а також привернути увагу всіх інших громадян до дотримання відповідних правил.
Перед цим у благодійному товаристві був проведений конкурс дитячого малюнку «Водій очима дітей», де молоді таланти передали своє бачення безпечного дорожнього руху та поведінки водія на дорозі. Роботи проаналізували та систематизували, а на їх підставі благодійна община випустила тематичні листівочки, котрі діти вручали дисциплінованим керманичам.

Водії та пішоходи були приємно здивовані словами подяки на свою адресу. Емоції переповнювали всіх. Учасники дорожнього руху запевнили, що не порушуватимуть правила і в подальшому, та подякували дітлахам за добрі слова.
Безпеку дітей під час проведення профілактичного заходу забезпечували поліцейські роти реагування патрульної поліції.
Фото – Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
У Кропивницькому поліція долучилась до “Тижня добрих справ” (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований