20 квітня 2024, субота

Бібліотека для юнацтва у Кропивницькому запрошує на креативне шоу “Танцюють всі”

25 квітня о 14.00, напередодні Міжнародного дня танцю, Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує відвідувачів на чергове креативне шоу в рамках бібліопроекту «З екрану в реальність» – dance-mix «Танцюють всі!».
Про це Златополю повідомили організатори заходу.
В рамках заходу на гостей бібліотеки традиційно чекають сюрпризи, майстер-класи та цікаві несподіванки. Так працівники відділу мистецтв розкажуть про різні види танців – класичні, східні та сучасні, а також підготують ряд тематичних книжкових виставок. Слідом за цим, одночасно, розпочнуться три танцювальні майстер-класи з вальсу, східного танцю та хіп-хопу від провідних танцювальних шкіл міста – школи східного танцю «Шакті», клубу спортивного бального танцю «Діамант» та школи танцю "Mix of Steps". 
Учасники кожного з майстер-класів зможуть більше дізнатися про обраний танець та вивчать його елементи та рухи. 
По закінченню майстер-класів ми запросимо учасників та викладачів на танцювальний флеш-моб, що відбудеться на вулиці Дворцовій, поруч з приміщенням бібліотеки (якщо не зашкодять погодні умови). Під час флеш-мобу кожна група представить свій вид танцю і те, чому вони встигли навчитися протягом години. 
Запрошуємо усіх бажаючих разом з нами поринути у чудовий світ танцю, вивчити нові рухи та закружляти у чудових ритмах вулицями рідного міста.

За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва. 
тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектором соціокультурної діяльності;
0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності
Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний – субота.
Ілюстрація – від організаторів заходу
Бібліотека для юнацтва у Кропивницькому запрошує на креативне шоу “Танцюють всі”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований