27 квітня 2024, субота

Кропивницькі лялькарі їдуть на гастролі

Вже три роки поспіль колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок практикує обмінні гастролі зі своїми ближніми колегами. Двічі на рік митці гостюють на Черкащині, були у Кривому Розі, а нині збираються відвідати з гастролями козацький край – Запоріжжя. 
Про це Златополю повідомила адміністрація обласного театру ляльок.
Вже з цього понеділка тамтешня дітвора буде знайомитися з кумедними персонажами тематичної вистави «Пригоди маленького автомобільчика» Ю.Тітарова у виконанні Інни Кущ та Івана Кучерука. Протягом цілого тижня наші актори навчатимуть юних глядачів правилам дорожнього руху, а запорізькі лялькарі у цей час перевірятимуть навички маленьких кропивничан у ввічливому спілкуванні за допомогою героїв вистави за п’єсою В.Довлєтова «Чарівні слова». 
У будні митці гратимуть для організованого глядача (школярів та вихованців дошкільних закладів), а вже у наступні вихідні, 29 та 30 квітня, представлять свою роботу прихильникам «живої» казки на стаціонарі, у театрі.
Завтра, 22 квітня, на свого маленького глядача чекатимуть лісові мешканці з прем’єрної вистави  «Хитре Лисеня» В.Павловскіса, а після спектаклю для дітей відбудеться розважальна ігрова програма, присвячена Дню іменинника, де малеча матиме змогу повеселитися з казковим Півником і отримає солодкі гостинці. Початок заходів, як завжди, о 12.00 годині.

Довідки за телефонами: (0522) 24-28-94, 24-37-76.
Фото – адміністрація театру ляльок
Кропивницькі лялькарі їдуть на гастролі
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований