28 березня 2024, четвер

Бібліотека Чижевського запрошує на заходи в Кропивницькому

У Кіровоградській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Д.І. Чижевського протягом 24-30 квітня відбудеться ряд освітніх і мистецьких заходів.
Інформацію про заходи Златополю надали в бібліотеці.
Засідання Краєзнавчих студій: 25 квітня об 11.00 у відділі краєзнавства ОУНБ ім. Д.І.Чижевського відбудеться засідання Краєзнавчих студій: «Хвилі морської пам`яті». Спікерами Краєзнавчих студій запрошені: Гребенюк Василь Петрович, голова регіонального представництва Всеукраїнської асоціації ветеранів-підводників, Пролуненко Станіслав Васильович, керівник музею військово-морського флоту (с. Велика Северинка Кіровоградського району).
Книжковий фестиваль «Весняний Книговир» 27 квітня з 10:00 до 15:00 на площі Героїв Майдану в рамках фестивалю ОУНБ ім. Д. Чижевського презентує книги туристично-краєзнавчого напрямку «Візьми книжку у літню відпустку»,  унікальні книги з фонду шрифтом Брайля та організовує збір книг до бібліотек військових частин «Бібліотека українського воїна».
29 квітня о 14:00 в рамках Книжкового фестивалю «Весняний Книговир» у відділі краєзнавства  ОУНБ ім. Д. І. Чижевського відбудеться творча зустріч з Ольгою Полевіною – поетесою, прозаїком, публіцистом, перекладачем, лауреатом багатьох літературних конкурсів, автором великої кількості публікацій, членом Національної спілки письменників України та з Олександром Архангельським – літератором, автором поезій та прозових творів,  перекладачем, публіцистом, членом Національної спілки письменників України, лауреатом обласної літературної премії імені Євгена Маланюка.
Презентація роману Братів Капранових  «Забудь-річка» 28 квітня о 15:00 відомі українські письменники та видавці Брати Капранови презентують новий історичний  роман «Забудь-річка». Під час презентації можна буде поспілкуватися з письменниками, придбати роман «Забудь-річка» та інші книги Братів Капранових, взяти автограф. 
До річниці Чорнобильської катастрофи: у читальному залі – книжкова виставка  –  «Чорнобиль – трагедія, яка не має повторитися», у відділі абонемента – відкритий перегляд «Чорнобиля гіркий полин». Запрошуємо до перегляду.  
В рамках проекту “Клуб інтелектуальних ігор”  29 квітня відбудеться шаховий турнір  “Мистецтво інтелектуальної гри”, початок з 10.00. Любителів шахової гри, як дорослих, так і малечу, чекають  у відділі обслуговування користувачів. Участь – безкоштовна. 
Безкоштовне вивчення іноземних  мов. Відділ документів іноземними мовами обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського запрошує  усіх бажаючих на заняття з вивчення англійської мови, яке проводиться в понеділок і четвер, о 17.00. В п’ятницю о 16.30 проходять безкоштовні заняття з вивчення німецької мови.                   
ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ
Деталі в розділі “Що нового” http://library.kr.ua
Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.

Фото – ube.nplu.org

Бібліотека Чижевського запрошує на заходи в Кропивницькому
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований