25 квітня 2024, четвер

У Кропивницькому можна пройти квест у кімнаті жахів

В рамках Книжкового фестивалю “Весняний книговир” письменниця Ольга Мігель та Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошують всіх любителів моторошних загадок пройти випробування у квест-кімнаті “Сновида: Бібліотека Чистилища” та зануритись в містичну атмосферу роману “Сновида”, відміченого конкурсом “Коронація слова”.
Про це повідомляє Златопіль із посиланням на інформацію, надану організаторами.
Лише 27 та 28 квітня, з 13:00 до 17:00, всі бажаючі зможуть абсолютно безкоштовно зіграти з надприродними силами. Гра проводитиметься за попередньої реєстрації команд. Кожна команда матиме до години на те, щоб пройти випробування у квест-кімнаті в Обласній бібліотеці для юнацтва (Дворцова 15/6). Якщо ви не зареєструєте команду, але також захочете зіграти – доведеться чекати в черзі, коли буде вільний ігровий час, або ж поки якась команда запізниться.
Зареєструвати свою команду для участі в грі, а також згуртуватись, щоб знайти для себе напарників, можна в спільноті квесту https://vk.com/snovida_library_quest або зв’язавшись з організаторами за номером 0954712767 – Тетяна.
– Ця бібліотека знаходиться у загадковій Будівлі, що стоїть на межі життя та смерті. Там темно і моторошно, а надприродні сили, які оселились в її стінах, не відпустять вашої душі, якщо ви не пройдете випробування власним страхом перед усвідомленням істини. Але лише наважившись увійти до Бібліотеки Чистилища, ви зможете отримати свободу, – так запрошують взяти участь у квесті організатори заходу.
За додатковою інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва:
тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності;
0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності
Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua, e-mail: oub@lib.kr.ua  
Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний – субота
Сновида: Бібліотека Чистилища» – перша безкоштовна горор-квест кімната в рамках фестивалю “Весняний книговир”!
Ілюстрація – від організаторів
У Кропивницькому можна пройти квест у кімнаті жахів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований