06 жовтня 2024, неділя

На Кіровоградщині пройшов щорічний дитячий конкурс “Дошкільня року – 2017” (ФОТО)

Учора, 24 квітня, на Кіровоградщині у селищі Петровому відбувся районний дитячий конкурс «Дошкільня року – 2017», який проводиться щорічно з  метою виявлення і розвитку обдарованих дітей дошкільного віку.
Про це повідомляє Златопіль із посиланням на Петрівську РДА.
До Петрівського дошкільного навчального закладу №1 «Рудана» прибули вихованці з 10 дошкільних навчальних закладів району: Володимирівського, Ганнівського, Луганського, Малинівського, Новостародубського №1, Петрівського №1, Петрівського  №2, Петрівського «Колосок», Червонокостянтинівського дошкільних навчальних закладів та Водянського навчально-виховного комплексу.
На конкурсі були також присутні голова районної державної адміністрації Сергій Завалій  та голова районної ради Тамара Сакара. 
Дошкільнята змагалися у чотирьох номінаціях: малювання, художнє читання, вокал, хореографія. У конкурсі взяли участь 24 дитини.
Переможцями конкурсу визнано:
у номінації «Малювання» – Гречанюк Ірину, вихованку Богданівського ДНЗ;

у номінації «Художнє читання» – Петрову Вікторію, вихованку Новостародубського ДНЗ №1 «Дзвіночок», та Німця Ярослава, вихованця Петрівського ДНЗ №1 «Рудана»;

у номінації «Вокал» – Ірину Пашковську, вихованку Луганського ДНЗ, та Серафима Лєнського, вихованця Петрівського ДНЗ №1 «Рудана»;
у номінації «Хореографія» – Олександра Коваля, вихованця Новостародубського ДНЗ №1 «Дзвіночок».
Інших учасників конкурсу визнано лауреатами.

Переможців та лауреатів конкурсу нагороджено дипломами відділу освіти райдержадміністрації. Конкурсанти отримали солодощі від організаторів конкурсу.
Фото – Пертрівська РДА
На Кіровоградщині пройшов щорічний дитячий конкурс “Дошкільня року – 2017” (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований