20 квітня 2024, субота

До “Весняного книговиру” у Кропивницькому бібліотека Чижевського влаштує цікаві заходи

27 та 29 квітня з 11.00 до 16.00 в Кіровоградській обласній бібліотеці імені Д.І. Чижевського проходитимуть заходи в рамках книжкового фестивалю "Весняний книговир", інформує Златопіль.
Бібліотека долучається до загальноміської акції – Книжкового фестивалю "Весняний книговир", який відбудеться на головній площі м. Кропивницького – Площі Героїв Майдану, з презентацією видань про туристичні ресурси Кіровоградщини та України.
Значна увага акцентується на краєзнавчі видання, видані нещодавно – монографія Олександра Колотухи «Рекреаційно-туристські ресурси Кіровоградської області» і карта-схема “Височинне Поінгулля та його цікаві місця» відомого кропивницького географа Андрія Домаранського.  Окремим розділом виставки є підбірка книг відділу мистецтв «Садове мистецтво України». 
Усім присутнім, а особливо дітям,  сподобається експозиція «Книга крапками», де кожен може зробити фото з виданнями шрифтом Брайля. Бібліотекарі запропонують сфотографуватися з виданнями на власний або бібліотечний фотоапарат.
Під час проведення Книжкового фестивалю «Весняний книговир» проводитиметься збір книг для бібліотек військових частин в рамках акції «Бібліотека українського воїна». Бібліотекарі звертаються до присутніх учасників фестивалю, жителів міста подарувати сучасне українське видання (художня література, періодика) для бібліотеки місцевої військової частини. 
29 квітня о 14:00 в рамках Книжкового фестивалю «Весняний Книговир» у відділі краєзнавства ОУНБ ім. Д. І. Чижевського відбудеться творча зустріч з поетами, прозаїками, публіцистами, перекладачами, членами Національної спілки письменників України Ольгою Полевіною та Олександром Архангельським. 
Бібліотека запрошує на зустріч творчу спільноту, письменників,  викладачів вишів, вчителів, краєзнавців, бібліотекарів та всіх, кого цікавить творчість цих талановитих авторів.
Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.
Ілюстрація – від організаторів "Весняного книговиру"
До “Весняного книговиру” у Кропивницькому бібліотека Чижевського влаштує цікаві заходи
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований