28 березня 2024, четвер

У художньому музеї в Кропивницькому пройде презентація творів на обласну архітектурну премію

28 квітня 2017 року об 11-00 годині в художньо-меморіальному музеї О.О.Осмьоркіна відбудеться виставка творів претендентів на здобуття обласної премії у галузі архітектури, геральдики та вексилології і декоративно-прикладного мистецтва.
Про це повідомляє Златопіль із посиланням на інформацію музею.
Обласна премія у галузі архітектури, геральдики та вексилології і декоративно-прикладного мистецтва імені Якова Паученка заснована Кіровоградською обласною радою (Рішення від 31 травня 2002р. № 36) на клопотання Кіровоградської обласної організації Національної Спілки архітекторів України, Кіровоградського обласного відділення Українського геральдичного товариства, Кіровоградської обласної організації Національної Спілки художників України.
Премія встановлюється у трьох номінаціях: «архітектура», «геральдика та вексилологія», «декоративно-прикладне мистецтво».
Щорічно, 1 липня, у День архітектури України переможцям присвоюється звання «Лауреат обласної премії у галузі архітектури, геральдики та вексилології і декоративно-прикладного мистецтва імені Якова Паученка», вручається диплом установленого зразка, грошова частина премії, почесна відзнака обласної ради та обласної державної адміністрації – скульптура «Степовий орел».
Нагадаємо, Златопіль уже опубліковував перелік об’єктів (творів) на здобуття обласної премії у галузі архітектури, геральдики та вексилології і декоративно-прикладного мистецтва імені Якова Паученка у 2017 році.
Ілюстрація – від організаторів
У художньому музеї в Кропивницькому пройде презентація творів на обласну архітектурну премію
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований