05 травня 2024, неділя

На Кіровоградщині визначили юних суперчитачів (ФОТО)

Сьогдні, 28 квітня, визначено «Суперчитачів області», які вибороли перемогу серед 39-ти учнів 6-х–7-х класів з усіх куточків нашого краю, на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія», що відбувся у Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г. Шевченка. 
Про це Златополю повідомили в ОДБ імені Шевченка.
Суперчитачами стали  шестикласниця Олена Сліпченко – читачка з Долинської районної бібліотеки для дітей та читач-семикласник Данило Ільічов з Лаврівської сільської бібліотеки  Долинського району. Переможці успішно продемонстрували свою ерудицію та літературні знання. Головною нагородою для них буде поїздка до Львова, де 1 – 3 червня 2017 року відбудеться Фестиваль дитячого читання «Книгоманія». 

 

Цей масштабний захід проводиться в області з 2005 року, в якому щорічно беруть участь близько 3-х тисяч юних читачів. Нинішній конкурс не виняток –його учасники – понад 2,8 тисячі школярів з 283-х сільських, районних і міських бібліотек. Конкурс відбувся за підтримки Департаменту культури, туризму та культурної спадщини обласної державної адміністрації. Нинішній конкурс відбувався у рамках ІІІ Книжкового фестивалю «Весняний книговир». 
Фото – ОДБ імені Шевченка
На Кіровоградщині визначили юних суперчитачів (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований