04 травня 2024, субота

У Кропивницькому в бібліотеці для дітей читатимуть легенди і відкриють виставку

Златопіль пубілкує анонс масових заходів обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка з 3 по 7 травня 2017 року.
4 травня об 11 годині у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться голосне читання легенди «Моя мама найкраща» та майстер-клас «Малюнок – мамі в дарунок» з нагоди святкування Дня матері.
4 травня о 13 годині 30 хвилин у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться інформаційна година «Країна у полум’ї війни» та презентація книжкової виставки «Війні не має забуття». 
З 4 травня запрошуємо у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам на презентацію книжкової виставки «Заради життя, в ім’я перемоги».
Кожної неділі з 12 до 15 години запрошуємо завітати  до відділу дитячого та сімейного читання, де в цей час працює бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  матимуть можливість цікаво і змістовно провести разом свій вільний час: погратися в розвиваючі ігри, почитати книги та журнали. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.
Ілюстрація – svit24.net
 

У Кропивницькому в бібліотеці для дітей читатимуть легенди і відкриють виставку
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований