05 жовтня 2024, субота

Які заходи проходитимуть у бібліотеці Чижевського в Кропивницькому до Дня Перемоги

Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека імені Д.І. Чижевського до святкування 9 травня проводитиме ряд заходів у Кропивницькому, інформує Златопіль.
8 травня о 14:00 відділ мистецтв обласної бібліотеки імені Д.Чижевського збирає учасників проекту «Голоси з війни» на традиційну травневу зустріч «Вечір споминів про Велику Вітчизняну війну». У програмі: екскурсія по виставках відділу; огляд нових творів з теми "Велика Вітчизняна війна в літературі, графіці  та анімації"; «Кіносторінка: Петро Тодоровський». Останні фільми майстра. Показ фрагменту документального фільму «Монолог у чотирьох частинах»; чай та солодощі. Довідки щодо участі за телефоном: 22-58-90.
З 8 по 14 травня, протягом тижня Інтернет-центр запрошує стати учасниками Акції безкоштовного спілкування дітей війни, ветеранів з рідними, друзями, використовуючи Skype-технології. Послуга надається безкоштовно. 
З 10 травня працюватиме виставка рідкісних та цінних  видань: «Художники-ілюстратори класичних творів». 
11 травня о 16:00 відділ краєзнавства запрошує жителів міста на презентацію дилогії відомого українського прозаїка та літературознавця Миколи Смоленчука «Білі бланкети» і «Смутна доба», що відбудеться за ініціативи видавництва ТОВ «Імекс-ЛТД» в рамках Обласного плану заходів із вшанування пам’яті Миколи Смоленчука.          
13 травня з 10:00 обласна бібліотека імені Д.Чижевського запрошує мешканців та гостей міста до Дендропарку відвідати презентацію книжкової виставки  «Мандруй у літо разом з книгою», яка проходитиме в рамках обласного туристичного фестивалю.
Як повідомлять у бібліотеці, 9 травня – вихідний, 8 травня бібліотека відчинена з 10.00 до 18.00, в інші дні працює за графіком.
Ілюстрація – day.kyiv.ua
Які заходи проходитимуть у бібліотеці Чижевського в Кропивницькому до Дня Перемоги
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований