18 травня 2024, субота

У Кропивницькому пройшла виставка кращих художників з України, Білорусі та Китаю (ФОТО)

Учора, 10 травня, в галереї "Єлисаветград" у Кропивницькому пройшла передпленерна виставка десяти кращих художників з України, Китаю та Білорусі, повідомляє Златопіль. 
Цьогорічний пленер присвятили 125-й річниці від дня народження Олександра Осмьоркіна.
Під час виставки кожен учасник пленеру отримав крамічні значки, а також спеціальні подарунки. Окрім того, під час презентації виставки відбулося погашення спеціальної марки, що була створена Укрпоштою до 125-ї річниці з дня народження Олександра Осмьоркіна.
На відкритті виставки народний художник України, голова Одеської обласної організації Національної спілки художників України Анатолій Горбенко передав у дарунок видання, яке присвячене діяльності одеських художників.
Подарунки отримали власник галереї Микола Цуканов, голова Кіровоградської обласної організації Національної спілки художників України Андрій Хмиз та Кіровоградський обласний художній музей.
– Приголомшливий виступ учнів музичної школи ім. Г. Нейгауза гармонійно доповнив твори живопису, представлені учасниками пленеру, який стартував сьогодні в нашому місті. Про перший день перебування художників можна написати багато. Той, хто побував на заході, впевнений, ще довго буде згадувати ту атмосферу, яка з першої хвилини панувала в залі. Про тих, хто приїхав до нас, повторюватися не буду. Прекрасні люди, відмінні художники! А попереду ще цілих 10 днів дивовижної історії, – написав Микола Цуканов на своїй сторінці у Фейсбук.

Фото – Златопіль 
У Кропивницькому пройшла виставка кращих художників з України, Білорусі та Китаю (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований