17 травня 2024, п’ятниця

У Знам’янці проведуть конкурс на кращу вишиванку серед чиновників

У Знам'янці, що на Кіровоградщині, серед чиновників місцевої РДА проведуть конкурс на найкращу вишиванку. Про це йдеться на офіційному порталі Знам'янської райдержадміністрації, передає Златопіль.
Як повідомляється, під головуванням заступника голови райдержадміністрації Олени Грінчак відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення Дня вишиванки. Метою засідання оргкомітету було розроблення заходів щодо залучення до святкування Дня вишиванки якомога більше учасників, адже цей день є святом національної єдності.
Конкурс проводитиметься серед працівників апарату райдержадміністрації, апарату районної ради та структурних підрозділів райдержадміністрації.
До складу журі конкурсу увійшли заступник голови районної державної адміністрації О.Грінчак, заступник голови районної ради Д.Молодченко та майстрині-вишивальниці району.
Членами оргкомітету ухвалено, що його переможці будуть визначені за 3-ма номінаціями: традиційна народна вишиванка, сучасна та оригінальна вишиванки.
Конкурс відбудеться 18 травня 2017 року з 09.00 до 11.00 год. на основних місцях роботи працівників райдержадміністрації. Об 11.30 год. у залі засідань районної ради пройде нагородження переможців.
Фото – Знам'янська РДА
 

У Знам’янці проведуть конкурс на кращу вишиванку серед чиновників
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований