17 травня 2024, п’ятниця

До дня захисту дітей патрульні Кропивницького подарували особливій малечі незабутнє свято (ФОТО)

Сьогодні патрульні Кропивницького долучилися до справжнього свята дитячих мрій. Близько 40 діточок з особливими потребами змогли цього дня посидіти в салоні патрульного Toyota Prius, покрутити кермо, поспілкуватися з охоронцями порядку, познайомитися із спецзасобами, потримати в руках рацію та відчути себе справжніми поліцейськими.
Про це повідомляє Златопіль із посиланням на патрульну поліцію Кропивницького.
– Щастю від такого спілкування у дітей не було меж. Вони довго не відпускали від себе інспекторів, взявши їх в полон своїм веселим сміхом та обіймами, – йдеться в повідомленні прес-служби патрульної поліції Кропивницького.
«Ви створили неймовірне, яскраве і незабутнє свято для наших янголят. Радість в очах дітей та їх батьків – це те, заради чого варто жити і працювати», – звернулася до патрульних голова організації матерів дітей з інвалідністю «Серце матері» Людмила Шукрута.
Малеча так потоваришувала з патрульними, що запросила їх на відкриття літнього табору, яке заплановано 26 червня на території Свято-Успенського Храму. Інспектори з радістю відгукнулися на запрошення, а на згадку про свою зустріч подарували їм цікаві тематичні книжки.
Фото – патрульна поліція Кропивницького
До дня захисту дітей патрульні Кропивницького подарували особливій малечі незабутнє свято (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований