18 травня 2024, субота

У сквері “Покровський” у Кропивницькому пройде благодійна святкова програма до Дня захисту дітей

27 травня у Кропивницькому, в сквері "Покровський" відбудеться святкова програма для малюків міста і їхніх батьків до Дня захисту дітей.
Про це повідомляє Златопіль із посиланням на прес-службу міської ради Кропивницького.
Під час святкової програми, яка триватиме із 11:00 до 13:00, на малечу чекають приємні подарунки, майстер-класи з плетіння косичок, виготовлення віночків, підвісок,  розвиваючих іграшок від іменитих майстрів ужиткового мистецтва, а також виступ дитячих талантів, боді-арт, конкурси з аніматорами, спортивні змагання з дартсу та настільного тенісу, катання на поні та дитяча дискотека з мильними бульбашками у компанії Фіксика та Міккі-Мауса!
А для батьків у цей час діятиме ярмарок товарів від місцевих виробників.
Свято у “Покровському” буде не тільки розважальним,  а і благодійним.  Усі гроші, які вдасться зібрати під час ярмарки-розпродажу дитячих малюнків та поробок, організатори передадуть на лікування 7-річного Володі Мартинюка. У хлопчика вроджена діастрофічна дисплазія і він потребує дороговартісної операції та реабілітації.
Як повідомляють організатори, стати благодійником може кожен охочий. Для цього необхідно передзвонити організаторам за номером +38(099) 677-23-74 та повідомити про готовність надати предмети для розпродажу.
Ілюстрація – bug.org.ua
У сквері “Покровський” у Кропивницькому пройде благодійна святкова програма до Дня захисту дітей
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований