19 травня 2024, неділя

Голова Кіровоградської облради завітав на останній дзвоник до рідної школи (ФОТО)

Сьогодні, 1 червня, останній дзвоник пролунав для випускників Новомиргородської ЗШ №1. До школи на свято завітав і її випускник – голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко, інформує Златопіль.
Під час візиту Олександр Анатолійович оглянув школу, поспілкувався з адміністрацією навчального закладу і головою Новомиргродської районної ради Сергієм Совенком та узяв участь в "Останньому дзвонику".

– Сьогодні я приїхав на свою Батьківщину, де провів своє дитинство.Я маю за честь бути сьогодні пристунім тут, в цій школі, що майорить яскравими кульками, стрічками і вишиванками. Разом ви плекаєте майбутнє України. Мені дуже приємно бачити і чути, що багато учнів і випускників гідно представляють своє місто, район і область на всеукраїнському і навіть на міжнародному рівні. Переконаний, що наша країна буде розвиватися у вірному напрямку, адже я бачу перед собою наше майбутнє. Хотів би побажати усім учням гарно відпочити влітку і підготуватися до нового навчального року, а нашим випускникам – здати ЗНО в середньому, як мінімум, на 180 балів. Бажаю вам, шановні випускники, щоб ваші мрії, мрії ваших батьків, збулися. Усе залежить від вас. У вас є всі шанси змінити нашу країну на краще і досягти будь-яких висот. Я бажаю вам успіхів, хай вас Бог оберігає. Слава вам і Слава Україні! – звернувся під час вітального слова Олександр Чорноіваненко.
До речі, завітав голова обласної ради до своєї рідної школи не з пустими руками – Олександр Анатолійович подарував навчальному закладу сучасний цифровий принтер. Отримала Новомиргородська ЗОШ №1 і подарунок від Новомиргородсьскої райради – ноутбук.
Фото – Златопіль
Голова Кіровоградської облради завітав на останній дзвоник до рідної школи (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований