20 травня 2024, понеділок

Гурт “ТІК” випустить іще один кліп на пісню кропивницьких музикантів

На офіційному каналі відомого українського гурту "ТІК" на Youtube з'явився тизер їхнього нового кліпу на пісню "Емочка", авторства кропивницького гурту "Веселі біоритми". Відео опубліковано 30 травня, інформує Златопіль.
– Коли твої пісні починають жити новим яскравим життям. – прокоментував появу тизера лідер "Веселих біоритмів", громдський діяч і журналіст Євген Манженко на своїй сторінці у Facebook
Тизер кліпу можна переглянути нижче.
Зауважимо, що це не перший випадок творчої співпраці "біоритмів" та гурту "ТІК" – в минулому році колектив "ТІК" презентував кліп на свою версію пісні "Робот" кропивничан. Режисером кліпу був Алан Бадоєв.

"Веселі біоритми" – кропивницький гурт, заснований 18 липня 2008 року. Музиканти відзначилися купою концертів в обласному центрі, столиці, виступами на концертах за участі Руслани та інших найвідоміших артистів та гуртів України, були хедлайнерами цілого ряду фестивалів. Видали альбом "Все по 30 гривень", який міг би стати платиновим, якби його можна було десь купити. Самі музиканти визначали стиль гурту як емо-реґі-турбошансон. Найвідоміші пісні гурту – "Емочка","Коблево", "Робот", "Пісня про Бобринець", "Любов" та інші.
Фронтменом гурту в часи його бурхливої діяльності був "Євгеніванович" – Євген Манженко, котрий зараз відомий як автор пісні "Марш жідобандер", "Горішні плавні" та як учасник київсько-понаєхавшої формації "ЯкЗдрасті".
Відео – з офіційного каналу гурту "ТІК"  на Youtube та каналу "Кіровоград"
Ілюстрація – rock.kirovograd.ua 
Гурт “ТІК” випустить іще один кліп на пісню кропивницьких музикантів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований