20 квітня 2024, субота

У Кропивницькому пройшло масштабне дитяче свято (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Чотири тисячі порцій морозива, декілька тисяч дітлахів і не менше дорослих, майстер-класи, боді-арт, лицарські бої, справжні поні, концерт і купа різноманітних конкурсів та призів – так запам’ятається кропивничанам цьогорічне свято, приурочене до міжнародного Дня захисту дітей, що пройшло сьогодні у Кропивницькому на Козачому острові, пише Златопіль.
Ідея провести у Кропвиницькому масштабне дитяче свято виникла у ініціативної групи громадських активістів та депутатів міської ради Кропивницього і Фортечної районної у місті ради від ВО “Батьківщина”. Cаме вони на чолі з лідером фракції “Батьківщина” в міській раді Олександром Цертієм цієї суботи взяли на себе організацію “Країни розваг” для найменших кропивничан та їніх батьків.
[widgetkit id=1474]
Як зізнається Олександр Цертій, йому дуже хотілося, щоб свято сподобалося і дорослим і дітям. Говорить, що в час, коли діти все більше проводять часу за комп’ютерами та гаджетами, хотілося організувати справжній веселий відпочинок на природі з рухливими іграми і конкурсами.

– Це свято ми приурочили до Міжнародного Дня захисту дітей. Для нас це вже стало доброю традицією організовувати в місті подібні заходи, але до цього ми їх організовували, здебільшого, на мікрорайонах, де закріплені депутати. Сьогодні ми вирішили об’єднати наші зусилля на Козачому острові і зробити це свято більш масштабним.- розповідає Олександр Цертій. – Тут сьогодні багато атракціонів, розважальних секцій і станцій для наших малюків, різноманітних конкурсів, частувань солодкими напоями і морозивом… Те, шо я бачу задоволені посмішки наших дітей, це, насправді, найкраща винагорода.
Олександр Цертій переконаний, що таке масштабне дитяче свято на Козачому острові стане традиційним і проводитиметься тут і в наступні роки. Свято відбулось завдяки міцній команді міської організації ВО “Батьківщина”.
– Ми дуже хотіли, щоб все пройшло добре, щоб діти залишилися задоволені. Гадаю, це вдалося, судячи з задоволених маленьких кропивничан. Це наш перший досвід проведення свята такого масштабу: ми врахуємо побажання  містян і наступного разу зробимо ще цікавіше. – зазначає Андрій Миколайович.
Сприяла святу і погода – не надто спекотний, але і не пасмурний день якнайкраще підходить, щоб провести його на природі, в іграх і різноманітних розвагах.
Фото – Златопіль
У Кропивницькому пройшло масштабне дитяче свято (ФОТОРЕПОРТАЖ)
1 голос[ів]

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований