30 квітня 2024, вівторок

У Кропивницькому привітали кращих медичних працівників області (ФОТО)

Сьогодні, 14 червня, у Кропивницькому в приміщенні академічного обласного театру із професійним святом вітали найкращих медиків Кіровоградщини, інформує Златопіль.
Зі словами вдячності та привітаннями на свято до медиків завітали голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко, перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко, народний депутат України Костянтин Яриніч та міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

– На жаль, зала театру не можу умістити усіх найкращих медичиних працівників Кіровоградщини. Мені за честь бути на цій сцені. . Я дякую вам за те, що в сьогоднішніх нелегких умовах ви робите все можливе, щоб з кожним днем якість надання медичних послуг покращувалась. Слава нашим медикам, слава Україні! – звернувся до пристуніх голова облради.
Зі словами привітань звернувся до медиків і перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко, який відзначив важливість медичної реформи в Україні та висловив сподівання, що кризу медичних кадрів вдастся подолати завдяки відкриттю в Кропивницькому медичного університету. Народний депутат України Костянтин Яриніч зачитав вітання від в.о. Міністра охорони здоров'я України Уляни Супрун.
Цього дня медики Кіровоградщини з рук посадовців отрмали відзнаки від Міністерства охорони здоров'я, выд Кіровоградської ОДА та обласної ради, міської ради, а від міського голови Кропивницького медики отримали іменні годинники. 
Фото – Златопіль
У Кропивницькому привітали кращих медичних працівників області (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований