04 травня 2024, субота

Вечір пам’яті Володимира Висоцького: “Мою страну, как тот дырявый кузов, ведет шофер, которому плевать”

Учора, 8 грудня, Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Бойченка організувала музично-поетичний вечір пам’яті Володимира Висоцького “Відлуння голосу століття”, пише кореспондент Златополя. 
Відділ мистецтв продовжує заглиблювати кіровоградців в творчу атмосферу міста і в цей раз провела музично-поетичний вечір пам’яті Володимира Висоцького. В січні поету могло б виповнитися 76 років. На жаль, Володимир Семенович прожив небагато, але його творчість продовжують досліджувати і наслідувати. 
На заході, організованому Олексієм Ніколенком, студенти та школярі місцевих навчальних закладів мали можливість продекламувати улюблені рядки поезії Висоцького або виконати пісні. Учасниками заходу стали Сергій Цигульський, Ольга Алєксєєнко, Олександра Крикун, Кирило Поліщук, Павло Думайло, Валерія Руссу, Марія Ніколенко, Михайло Нідзельський, Артем Лучценко та Максим Кондратенко. Читці та музиканти продемонстрували своє бачення творів майстра слова та музики. 
Також усіх відвідувачі були ознайомлені з біографією Володимира Семеновича, цікавими фактами з його життя, як, наприклад “Одного разу під час відпочинку в Сочі Висоцького обікрали: витягли з номера документи, одяг і навіть ключі від московської квартири. Артист звернувся в міліцію, але, повернувшись до номеру, виявив там викрадені речі і записку: «Пробач Володимир Семенович, ми не знали, чиї це речі. Джинси,нажаль вже продали, але куртку і документи повертаємо неушкодженими»”.
“Поети ходять п’ятами по лезу ножа і ріжуть в кров свої босі душі”- Володимир Висоцький.
{youtube}v=N0Qe82mTs44{/youtube}
[widgetkit id=252]
 
Вечір пам’яті Володимира Висоцького: “Мою страну, как тот дырявый кузов, ведет шофер, которому плевать”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований