15 травня 2024, середа

Спортсмени Кіровоградщини отримали сертифікати на більш як 300 тисяч гривень

Сьогодні, 15 червня, у Кропивницькому відзначають Олеміпійський День, пише Златопіль.
Право підняти олімпійський прапор на флагштоці біля міської ради Кропивницького сьогодні було надано Олександру Симоненку – заслуженому майстру спорту України з велоспорту, срібному призеру ХХVІІ Олімпійських ігор 2000 року в Сіднеї з велоспорту на треку, почесному громадянину міста; Валентині Голенковій – майстру спорту міжнародного класу зі спортивної гімнастики, учасниці ХХІХ літніх Олімпійських ігор 2008 року в Пекині;
Юрію Бирзулу – майстру спорту України з боксу, учаснику чемпіонату Європи; Дмитру Яковенку – майстру спорту України з легкої атлетики, учаснику XXXI Літніх Олімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро; Вадиму Велкову – майстру спорту України з дзюдо, чемпіону України серед юнаків; Ользі Пікаш – майстру спорту України з важкої атлетики, чемпіонці України з серед юніорів; Тамерлану Мірашову – майстру спорту України з боксу, чемпіону України серед юнаків. Костянтину Бойку – майстру спорту України міжнародного класу з бейсболу, чемпіону Європи.
Цьогоріч, повідомляє офіційний портал Кіровоградської обласної ради, в урочистому відкритті заходу взяв участь голова облради Олександр Чорноіваненко.
Він привітав присутніх із спортивним святом та вручив сертифікати на придбання спортивного обладнання для обласних команд з різних видів спорту.
– У нас є талановита молодь для того, щоб досягнути високих вершин як у спорті, так і в інших галузях. Депутатський корпус обласної ради буде завжди підтримувати вас в цьому. Ви – імідж України, тому що презентуєте нашу державу на європейському та світовому рівнях, – зазначив Олександр Чорноіваненко.
Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко та голова ОДА Сергій Кузьменко вручили подраунки та сертифікати, які отримали:
Два велосипеди – члени збірної команди України з велосипедного спорту Артем Шевцов та Олена Демидова;
сертифікат на суму 40,0 тис. грн. для придбання спортивної форми збірній команді області з велосипедного спорту – старший тренер області – заслужений тренер України Заворітня Ольга Василівна;
Сертифікат на суму 100,0 тис. грн. для придбання штанги та помосту – Ольга Пікаш – член збірної команди України з важкої атлетики.
сертифікат на суму 60,0 тис. грн. для придбання ями для стрибків у висоту збірній команді області з легкої атлетики – учасник літніх Олімпійських ігор Дмитро Яковенко;
сертифікат суму 20,0 тис. грн. для придбання сітчатої галереї збірній команді області з бейсболу та софтболу – капітан молодіжної збірної команди України з бейсболу Костянтин Бойко та капітан збірної команди області з софтболу Марія Лімаренко.
сертифікат на суму 125,0 тис. грн. для придбання татамі та 35,0 тис. грн. для придбання багатофункціонального тренажеру збірній команді області з дзюдо – Вадим Велков – член збірної команди України з дзюдо.
сертифікат на суму 60,0 тис. грн. для придбання стрілкового тренажеру та набоїв збірній команді області зі стрільби кульової – Тетяна Селедцова – член збірної команди України зі стрільби кульової, рекордсменка України.
сертифікат на суму 30,0 тис. грн. для придбання індивідуальних плавальних купальників – Ірина Терещенко – кандидат на участь у Дефлімпійських іграх 2017 року з плавання. Отримав директор комунального закладу «Реабілітаційна дитячо-юнацька спортивна школа інвалідів «Інваспорт» Фандо Денис Олегович (спортсменка знаходиться на навчально-тренувальних зборах).
сертифікат на суму 30,0 тис. грн. для придбання стрілкової куртки збірній команді області зі стрільби кульової – провідний спортсмен області Олексій Голодок.
Окрім цього, нагадаємо, близько семи сотень містян взяли участь у спортивному забігові до Ковалівського парку, де сьогодні для всіх бажаючих проводитимуться спортивні конкурси та змагання, квести, спортивна вікторина, майстер-класи з видів спорту, боді-арт, тінга-тінга, ліпка тощо.
Фото – Кіровоградська облрада
Спортсмени Кіровоградщини отримали сертифікати на більш як 300 тисяч гривень
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований