19 травня 2024, неділя

У Петрівському районі вперше провели тренувальний збір для вихованців ДЮСШ “Олімп”

Учора, 21 червня, відбулося урочисте відкриття навчально-тренувального табору вихованців Петрівської дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп». 

Про це інформує Златопіль із посиланням на офіційний сайт Петрівської РДА Кіровоградської області.
В урочистому відкритті взяли участь голова райдержадміністрації Сергій Завалій, голова районної ради Тамара Сакара, перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Панета, Новостародубський сільський голова Віктор Заїка, завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації Ірина Лугова та завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації Тетяна Волощенко.
Юних спортсменів поздоровили з початком літніх канікул та відкриттям навчально-тренувального табору С.Завалій та Т.Сакара.
– Літо – гарна пора для відпочинку, оздоровлення, а для вас, юних спортсменів, ще й для поліпшення спортивної майстерності. Ви тут не тільки відпочинете і потренуєтеся, а й матимете нагоду ще міцніше потоваришувати, ознайомитися з рідним краєм. Дякуючи керівнику ПСП «Зарічне» Андрію Давидовському, сприянню сільського голови Віктора Заїки ми вперше започаткували проведення навчально-тренувального табору, який, можливо, стане традиційним. Тож бажаю вам здоров’я, успіхів у навчанні і спорті, перемог на районному, обласному рівнях, а можливо і на чемпіонаті світу з футболу – сказав Сергій Володимирович.
– Вітаю вас, юних спортсменів, з початком літнього відпочинку і оздоровлення! – сказала Тамара Вікторівна. Дорослі, зокрема Андрій Миколайович Давидовський, створив для цього всі умови, надав у ваше розпорядження чудову спортивну базу. Спортивно-оздоровчий табір – це гарна ідея, яку ми візьмемо на озброєння і в подальшому. Тож бажаю вам гарно відпочити, набратися сил для успішного навчання і подальших спортивних перемог.
Що ж то за свято без подарунків? Не обійшлося без них і цього разу. Тетяна Панета презентувала вихованцям табору  бейсболки з надписом «Олімп», дизайн яких нагадує логотип ПСП «Зарічне».
Програмою відкриття заходу пердбачено урочисте внесення Державного прапора України та  привітання від учнів Новостародубської ЗШ І – ІІІ ступенів – хореографічні номери «Вставай!» і «Україна». Завершилася офіційна частина загальним фотографуванням.
Гості ознайомилися з приміщеннями, в яких проживають юні олімпійці, відвідали їдальню. До речі, всі учасники табору дуже задоволені якістю харчування, бо далеко не всі вдома мають таке різноманітне меню, їдять такі смачні страви.
Місце проведення збору, який проходить у форматі спортивно-оздоровчого табору, обрано не випадково, адже зусиллями директора господарства Андрія Давидовського тут створено чудову спортивну базу. Всі витрати щодо проведення збору, який триватиме 14 днів, до 2 липня, високоякісне чотириразове харчування його учасників, інші витрати взяв на себе Андрій Миколайович. Безкоштовні транспортні послуги щодо підвезення учасників в Новий Стародуб та повернення їх в Петрове після закінчення збору взяв на себе приватний підприємець Руслан Притула.
В таборі беруть участь 21 вихованець футбольної секції ДЮСШ (значна частина дітей – з малозабезпечених родин), в ролі тренерів-вихователів виступають директор спортивної школи Олександр Гусарєв та Євген Ткачук, крім того, за збором закріплена медсестра місцевої амбулаторії. Для перебування вихованців відповідним чином обладнано частину приміщення колишньої загальноосвітньої школи, харчуються вони в їдальні ПСП «Зарічне».
Розпорядок дня юних спортсменів досить насичений, відповідає їхньому девізу: «З «Олімпом» – до олімпійських перемог!», наповнений спортивними тренуваннями та змаганнями, іншими заходами і, звичайно ж, відпочинком. Тричі на тиждень дітей возять в Балахівку на так зване Блакитне озеро. Тут обладнано тимчасове місце для купання, яке проходить під наглядом тренерів та медичного працівника Балахівської амбулаторії. В плані заходів – екскурсії в Олександрію та Головківку на тренувальну базу футбольного клубу «Олександрія».
Напевне можна сказати, що навчально-тренувальний табір юних спортсменів проводиться вперше, але не востаннє, адже ця ініціатива має право на життя і подальший розвиток.
У Петрівському районі вперше провели тренувальний збір для вихованців ДЮСШ “Олімп”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований